3.3 C
Kaunas
Penktadienis, balandžio 19

Naujojo teatro viešnagė Jonavoje

Ar jau skaitėte?

03 8 mylincios moterys CK1A0172 - CopyNaujasis teatras iš Vilniaus maloniai Jus kviečia į spektaklį pagal Robero Toma pjesę „8 mylinčios moterys“ (režisierė Angelė Šakalienė), kuris vyks 2016 m. vasario 25 d. (ketvirtadienį) 18 val. Jonavos kultūros centre (Žeimių g. 15, LT-55158, Jonava). „8 mylinčios moterys“ – tai šiuolaikinė detektyvinė komedija, pilna elegantiško humoro, grakščių sąmojų ir nenuspėjamų siužeto vingių. Aštuonios žavios, gundančios, protingos ir pavojingos moterys. Kuri iš jų žudikė? Kiekviena turėjo pakankamai svarią priežastį susidoroti su vieninteliu vyru šeimoje, bet tuo pačiu pasirūpino ir labai protingu alibi.

- Reklama -

Roberas Toma žinomas kaip psichologinių detektyvų, dramų autorius, o jo humoras įvardijamas kaip savitas ir išskirtinai prancūziškas.

Bilietus galima įsigyti internetu svetainėje www.bilietai.lt ir Jonavos k/c kasoje, tel. (8 349) 51868 nuo 12 iki 18 val.

Bilietų kaina – 8 EUR.

Senjorams, neįgaliesiems, studentams, scenos menų profesionalams, grupėms perkant po 10 bilietų ir daugiau– 50 % nuolaida.

- Reklama -

Video:

- Reklama -

Daugiau informacijoswww.naujasisteatras.lt

Taip pat skaitykite:  Norint legaliai mokyti kitus už pinigus, pakanka įsigyti verslo liudijimą
- Advertisement -
spot_img