14.7 C
Kaunas
Antradienis, balandžio 30

Moksleiviams nemokamos linksmybės batutų parke Palangoje

Ar jau skaitėte?

Batutu-parkas-is-aukstaiAtėjus rudeniui ir prasidėjus naujiems mokslo ir žinių metams, turime Jums puikų pasiūlymą! Siūlome moksleivių klasėms nemokamai apsilankyti batutų parke Palangoje.

- Reklama -

Įmonė „Kurortų pramogos“ ir jos įkūrėjas bei vadovas Dainius Drungilas rūpinasi įdomiu, aktyviu ir prasmingu laisvalaikiu Palangoje, 15 metų sėkmingai vykdo transporto priemonių nuomos veiklą, nuomoja dviračius, velomobilius, motorolerius, elektromobilius. Šiemet atidarytas didžiausias batutų parkas Lietuvoje po atviru dangumi. Šis parkas sulaukė itin didelio susidomėjimo ne tik iš Palangos miesto gyventojų, bet ir iš kurorto svečių. Batutų parkas vilioja ne tik savo išvaizda, bet ir dydžiu – didesnė nei 300 kv. m aikštelė, kurios grindys ir sienos sujungtos į vieną šokinėjimo erdvę. Čia rasite ne tik batutą, bet ir „kempinėlių vonelę”, taip pat galėsite išbandyti krepšinį.

Įmonės vadovas Dainius Drungilas pats yra gimęs ir augęs Palangoje, tad akcija, jog moksleivių klasės batutų parke apsilankytų nemokamai kilo neatsitiktinai, norisi parodyti išskirtinį dėmesį miesto gyventojams, todėl ir pasirinkti įvairaus amžiaus vaikai. D. Drungilas pats augina 7 metų dukrą ir supranta kaip vaikai mėgsta šėlti, koks svarbus aktyvus ir prasmingas laisvalaikis, tačiau ne visi tėveliai gali vaikams leisti įvairias pramogas. Registruotos moksleivių klasės gali patirti šuolio malonumą batutų parke nemokamai!

Apsilankymo batutų parke sąlygos:

• Moksleivius turi lydėti mokytojas ar klasės auklėtojas. 15 vaikų lydi vienas suaugęs asmuo.

- Reklama -

• Apsilankymo batutų parke trukmė – 1 val.

- Reklama -

• Visiems moksleiviams reikalingi rašytiniai tėvų sutikimai.

• Moksleivius registruoti reikėtų iš anksto. Registracija ir detalesnė informacija telefonu +370 601 61677

• Pasiūlymas galioja 2015 rugsėjo 14-20 dienomis.

Taip pat skaitykite:  Šiaurietiško ėjimo mokymai nemokamai Kretingoje
- Advertisement -
spot_img