7.6 C
Kaunas
Ketvirtadienis, balandžio 25

Girtas ir neturintis vairuotojo pažymėjimo jaunuolis į sieną sudaužė AUDI automobilį

Ar jau skaitėte?

policija-marijampole26-erius metus Marijampolės policijoje dirbančiam mobilaus būrio patruliui Valentinui Samsanavičiui praėjęs šeštadienis buvo labiau panašus į tarnybą nei į laisvadienį. Patašinės k. (Marijampolės sav.) esančių namų kieme besisukiojęs vyras pamatė dideliu greičiu pro šalį pralekiantį automobilį ir netrukus išgirdo trenksmą. Išbėgęs į gatvę pamatė, kad į pastato sieną bandė „įsiparkuoti“ AUDI automobilis. Iš jo išlipo jaunuolis ir, pasak V. Samsanavičiaus, buvo bepasišalinąs iš įvykio vietos.

- Reklama -

Policijos pareigūną savame kaime, be abejo, visi pažįsta. Net ir neuniformuotam policininkui vaikinas nesipriešino, kai buvo sulaikomas. Netrukus atvykę Kelių policijos pareigūnai nustatė, kad automobilį vairavo 21-erių jaunuolis, neturintis teisės vairuoti, o alkotesterio rodmenys užfiksavo 1,70 prom. alkoholio. Apsvaigęs jis nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šalia jo esančio pastato sieną.

Šis „prasilėkimas“ kaimo gatve vaikinui gali kainuoti nepigiai – jam gresia bauda nuo 1448 iki 1592 eurų su transporto priemonės konfiskavimu ar be jo arba administracinis areštas nuo dešimties iki dvidešimties parų su transporto priemonės konfiskavimu.

Bet tai – visiškas niekis, lyginant su tuo, kas galėjo nutikti, jei vaikino kelyje būtų pasitaikę praeivių.

Policija ragina gyventojus nebūti abejingus neblaiviems vairuotojams – neleisti jiems sėsti prie vairo arba informuoti apie tai telefonu 112.

- Reklama -

Marijampolės apskr. VPK informacija

Taip pat skaitykite:  Norintiems elektros iš saulės – jau trečiasis „Ignitis saulės parkų“ projektas
- Advertisement -
spot_img