12.7 C
Kaunas
Penktadienis, kovo 29

Sausakimšoje Palangos koncertų salėje pirmą kartą skambėjo operetė

Ar jau skaitėte?

uzkulisiai-0228Palangos koncertų salėje penktadienio vakarą debiutavo Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras. Du tūkstančiai žmonių žiūrėjo populiariąją Johano Štrauso operetę “Vienos kraujas”.

- Reklama -

Į Palangos koncertų salę žmonės pradėjo rinktis gerokai prieš renginį. Pakalbinti žmonės džiaugėsi turintys galimybę apsilankyti ne tik naujoje koncertų salėje, bet ir pamatyti klasikinį muzikos spektaklį.

“Džiugu matyti tokį gausų žiūrovų būrį. Manau, kad tikrai jų nenuvylėme”, – jau po spektaklio kalbėjo dirigentas Stasys Domarkas. “Esu tikras, kad ši koncertų salė bus puiki traukos vieta. Joje tikrai gali puikiai skambėti ir muzikiniai spektakliai”.

Gerų emocijų neslėpė ir muzikantai bei solistai. Nors profesionalai save yra išbandę įvairiose scenose, tačiau būtent šios operetės tokiam gausiam žiūrovui skaičiui, kuris prilygsta beveik pusei sporto arenos, dar neteko dainuoti.

“Toks didelis žiūrovų susidomėjimas mus įkvepia ir naujiems projektams šioje erdvėje”, – iš karto po spektaklio įspūdžiais dalinosi Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovas Jonas Sakalauskas. Pasak vadovo, šis pirmasis bandymas parodyti muzikinius spektaklius tokioje erdvėje kartu buvo ir pasitikrinimas. “Džiaugiuosi galėdamas nuvilti skeptikus – susidomėjimas muzikiniais spektakliais pajūrio regione yra tikrai didelis.”

- Reklama -

uzkulisiai-0827 uzkulisiai-0175 (1) vienoskraujas-0733 vienoskraujas-0582

- Reklama -

Šeštadienį (vasario 13 dieną) Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras Palangos koncertų salėje parodys šokio spektaklį “Altorių šešėly”. Žiūrovų susidomėjimas didelis, tad panašu, kad į antrąjį spekatklį galės papulti ne visi norintys.

Jurgita Vanagė
Palangos miesto savivaldybės
mero patarėja

Nuotraukos teksto autorės

Taip pat skaitykite:  Plungės rajono savivaldybė pirks naują automobilį „Škoda Superb“
- Advertisement -
spot_img